Az NFL nehézfiúi

 2010.04.02. 19:12

Ben Roethlisberger rendőrségi esete ezekben a napokban kissé ráirányítja a figyelmet az NFL sztárjainak árnyoldalára, pedig nem Big Ben az egyetlen, aki összeütközésbe került mostanában a törvénnyel.

A Cleveland Browns nose tackle-jét, Shaun Rogerst a clevelandi reptéren tartoztatták le, miután az ellenőrzési pontnál egy töltött 45-ös kaliberű fegyvert találtak nála. Vádat még nem emeltek ellene, de tiltott fegyverviselésért szövetségi bírságra minimum számíthat. A holtszezonban Houstonban élő védővel kapcsolatos hírekből eddig nem derült ki, hogy jelezte-e a biztonsági személyzetnek a fegyvert, hogy volt-e rá engedélye, és hogy hová kívánt utazni a töltött stukkerral.

Santonio Holmes, a Steelers elkapója egy orlandói night clubban töltött buli után került célkeresztbe, miután egy hölgy azt állítja, Holmes erőszakosan viselkedett vele, és megdobta őt egy üveggel. Az incidenst állítólag az váltotta ki, hogy a vádló elfoglalta Holmes helyét a szórakozóhely VIP szekciójában, majd mikor a focista visszakövetelte volna a székét, megütötte őt a harcias amazon, és rasszista kijelentéseket tett rá. Egyelőre ebben az ügyben sem történt vádemelés.

Az Arizona újonnan igazolt linebackerjét, Joey Portert ittas vezetés gyanújával és hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják. A védőt egy gyorsétterem parkolójában próbálták igazoltatni, de Porter a rendőr kérése ellenére nem adta át a jogsiját, majd a felszólítás dacára felhúzta a kocsija ablakát, végül megütötte az intézkedő közeget. A Cardinals játékosa a konditermi edzések helyett egyelőre letartóztatásban marad, és ott várja, hogy ítéletet hozzanak az ügyében.

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr361890355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr nemo 2010.04.03. 09:13:27

Nem 45 mm-es, hanem 45-ös kaliberű. Nagyon nem mindegy (a 45-ös pisztoly kb. 11,5 mm-es).

kothoga 2010.04.03. 09:22:32

@mr nemo: Köszi, javítva. A fegyverek témakörében nem vagyok túl erős. :)

mr nemo 2010.04.03. 14:50:56

Gyakori hiba :-) Az viszont piros pont, hogy ilyen hamar javítottad!
süti beállítások módosítása