Szerződéskavalkád Jets módra

 2010.05.14. 13:48

A NY Jets kiváló cornerbackje, Darrelle Revis megkezdte a klub vezetésével az újonc szerződése meghosszabbítását célzó tárgyalásokat. A védő idén lép a hatéves kontraktus negyedik esztendejébe, és ahogy ő fogalmazott "előzetes egyeztetéseket" folytat a tulajdonosokkal. Revis eddigi két Pro Bowl szereplése mellett azzal hívta  fel magára a figyelmet, hogy tavaly a packers-ös Charles Woodson mögött ő lett a liga második legjobb védője.

A Jets másik játékosa, a center Nick Mangold ugyancsak azok munkálkodik, hogy új szerződést kapjon a zöldektől. "Szép lassan haladunk előre, ez nem olyan dolog, amit sürgetni tudsz" - nyilatkozta a kontraktusa utolsó, ötödik évébe lépő 26 esztendős játékos. Mangold kulcsembere volt annak a támadófalnak, amely a tavalyi idényben megalapozta a liga legjobb futójátékát. "Nyugodt vagyok. Mióta idekerültem, minden tőlem telhetőt megtettem, remélem, a Jets ugyanezt fogja tenni" - mondta a center.

A new yorki gárdánál egyébiránt nem csak Revis és Mangold szerződése a téma, mivel David Harris linebacker és D'Brickashaw Ferguson left tackle ugyancsak bejelentették szerződés-hosszabbítási igényüket. További problémákat hozhat 2011 is, amikor a két elkapó, Braylon Edwards és Santonio Holmes, illetve a cornerback, Antonio Cromartie kontraktusa is lejár.

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr602002789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása