Westbrook tervei

 2010.05.13. 20:32

Az Eagles-től elbocsátott szabadügynök futó, Brian Westbrook szerdán Washingtonban tett látogatást, ahol tárgyalásokat folytatott a Redskins vezetőivel az esetleges szerződtetéséről. A futó csütörtökön hasonló célokkal Denverben teszi tiszteletét.

A Broncos-nál a tavaly 947 yarddal 7 touchdownig jutó másodéves profi, Knowshon Moreno, valamint Westbrook korábbi philadelphiai backupja, Correll Buckhalter lehetne a magának csapatot kereső running back vetélytársa.. Westbrook tavaly két agyrázkódást is szenvedve egy rövid, nem túl sikeres szezont tudott felmutatni, de képesnek érzi magát arra, hogy újra a régi fényében tündököljön.

Az egyébiránt a fővárosban élő Westbrook Redskins-nél tett látogatását Bruce Allen, a Washington általános menedzsere jónak értékelte, és szerinte egyeztetnek még a kérdésben a 30 éves játékossal. Allen az ügyben természetesen kikérte a Philadelphiából érkezett McNabb véleményét is, és ezt követően úgy nyilatkozott, meg tudnák találni azt a szerepet, amely a running back számára megfelelő volna.

„Brian jó fej srác, és gond nélkül be tudna illeszkedni a közösségünkbe” – fejtette ki álláspontját Allen. Tény, a Redskins keretében több olyan futót is találhatunk, akik már a rutinosak közé tartoznak. A fővárosiak Clinton Portis mellé a holtidényben megszerezték Larry Johnsont és Willie Parkert is.

Egyes hírek szerint Westbrook a Green Bay érdeklődését is felkeltette, és nem kizárt, hogy a futó hamarosan Wisconsinba is elugrik egy tárgyalás erejéig.   

 

(A cikk a profootballmagazin.hu oldalon is megjelenik.)

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr552001057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása