McNabb St. Louisba tart?

 2010.03.25. 17:29

Donovan McNabb ugyan ragaszkodna karrierje eddigi egyetlen csapatához, de mégsem elképzelhetetlen, hogy el kell hagynia Philadelphiát. Sőt, akár az is megvalósulhat, hogy az Eagles mindhárom irányítójának (McNabb mellett Kevin Kolb és Michael Vick) költöznie kell. A tranzakciókra vonatkozó híresztelés Andy Reid, főedzőtől származik, aki az NFL elnökök orlandói értekezletén tájékoztatta erről a közvéleményt.

A 33 éves McNabb saját blogjában így értékelte a helyzetet: "Maradni szeretnék, Super Bowlt nyerni, és karrieremet Philadelphiában befejezni. Ugyanakkor megértem a jelen szituációt, elfogadom az Eagles vezetése bármilyen döntését, csak azt szeretném, hogy minél előbb foglaljanak állást a kérdésben. Legyen bárhogyan is, én már elkezdtem a felkészülést egy nagyszerű 2010-es szezonra."

Az irányító Arizonában él, így a lehetséges új gazdák között már meglebegtették a Cardinalst, de állítólag az Oakland és a Buffalo vezetése is el tudná képzelni McNabbet saját alakulatánál. A legkomolyabb érdeklődőnek jelen pillanatban talán mégis a St. Louis tűnik, akik egy második körös draftjogot, valamint Oshiomogho Atogwét (fs) ajánlanák cserébe. McNabb karrierje során már két, jelenleg a Ramset szolgáló trénerrel dolgozott együtt: Pat Shurmurral, aki offensive coordinatorként 6 éven át volt a Sasok quarterback edzője, míg Steve Spagnuolo főedzővel, aki az Eaglesnél 7 esztendőn keresztül defensive assistant pozíciót töltött be.

 

Forrás: nfl.com, philadelphiaeagles.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr821868252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Anderson 2010.03.26. 10:48:45

Nem értem mi lenne abban a ráció, hogy ha egyszerre mind a három QB-t elküldené a Phili. McNabb úgy ismeri a csapatot, mint a tenyerét. Igaz, hogy most fiatalítás is volt, de azért eleget játszottak együtt, és van még benne is pár év. Vick-nek, most, hogy a balhéja után visszatért, amikor lehetőséget kapott szenzációs megmozdulásai voltak.

Talán érteném a dolgot ha valami nagy klasszis irányítót akarnának igazolni és nem férne bele a fizetési sapkába, de az ugye idén nincs. Igazolható nagy klasszist sem tudnék mondani. Talán csak Kurt Warner, de ő még idősebb, mint McNabb és a felesége amúgy sem engedné játszani. :)

Ha draft pozíció miatt cserélgetik a legjobb embereiket abban is lenne logika, de akkor sem egyszerre 3 QB-t küld el a józan edző, vagy írtózatosan nagy tehetségnek kell lennie az illetőnek akit meg akarnak szerezni.

Egy dologra tudok gondolni. Andy Reid foglalkozik egy kicsit a PR-ral és csap egy kis felhajtást.
Ha van jobb ötlete valakinek szívesen meghallgatom.

kothoga 2010.03.26. 13:29:56

@Mr Anderson: Kicsit szerintem is valószínűtlen a tljes irányítósor cseréje, nincs kizárva, hogy csak némi motiválás volt ezzel a cél.

Még évekkel ezelőtt nagyon szerettem Michael Vick játékát, olyat tudott nyújtani, amit más irányító nem.

Mr Anderson 2010.03.26. 15:07:19

@kothoga: Igen, Michael Vick-nél soha nem tudhatod, hogy passzolni fog, átadja a labdát, vagy ő maga fog futni jó pár yardot. Éppen ezért olyan Fake-eket tud eladni, mint kevesen.
süti beállítások módosítása