Aaron Kampman, a Packerst 8 évig szolgáló védő néhány hete köszönt el Wisconsontól, és kötetlen szabad ügynökként a Jacksonville ajánlatára bólintott rá. A 30 éves védő talán legjobb éve 2006 volt, amikor 15,5 sacket osztott ki az ellenfél irányítóira. A tavalyi szezonja viszont a felejthető kategóriába tartozik, köszönhetően többek között egy novemberi térdsérülésnek, amelyet követően már nem is léphetett pályára.

Kampman, immár Floridából, a napokban Green Baybe utazott, ahol az egyik helyi újságban a következő hirdetést adta fel:

"Szeretném megragadni a pillanatot, hogy köszönetet mondjak a támogatásotokért, a bátorításotokért és a barátságotokért. Óriási megtiszteltetés volt számomra 8 éven át szolgálni a legendás Green Bay Packers tagjaként ezt a közösséget. Linde és én köszönettel tartozunk Istennek az évekért, amiket Wisconsinban töltöttünk, és köszönjük, hogy tárt karokkal fogadtatok bennünket.

A családomnak ez az időszak több volt, mint egy munka. Mind a közösségben, mind a magánéletünkben olyan sikereket értünk el, amikre mindig emlékezni fogunk. És ami a legfontosabb, ezekben az élményekben osztoztatok velünk.

Várom a napot, amikor a három fiamat elhozhatom a Lambeau Fieldre, és felidézhetjük, milyen volt a Packers nemzet részese lenni.

Köszönöm és Isten áldjon benneteket!"

Úgy vélem, valahogy így kell elköszönni.

Köszönjük, Aaron! Sok sikert Jacksonville-ben!

 

Forrás: jaguars.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr901868983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása