Orton lesz a Broncos karmestere

 2010.03.24. 21:58

Josh McDaniels, a Denver Broncos főedzője megerősítette, Kyle Orton marad a gárda kezdő irányítója. A halvány kétségek a nemrégiben a Cleveland-től érkező Brady Quinn megjelenésével keletkeztek, és a 33 éves mester úgy érezte, bizalmáról kell biztosítania a Vadlovak nyolcasát. Véleménye szerint Orton megdolgozott a kezdő státuszáért a tavalyi szezonban szerzett 3.802 passzolt yardjával és 21 touchdownjával.

Hozzátette, mindez természetesen nem jelent örök bizalmat, a kiharcolt jogokat csak jó teljesítménnyel és folyamatos fejlődéssel lehet megtartani. A korábban a Chicago Bearsnél négy évet lehúzó irányító tavaly júniusban kapta meg edzőjétől a kezdő pozíciót, míg mögötte Chris Simms várta a beugrás ritkán eljövő lehetőségét. "Bármi történhet, de megérdemli. Kyle 2009-ben remek dolgokat művelt, és nagyszerű idényt produkált." - nyilatkozta csapattársáról az elkapó Brandon Stokley.

A denveri főedző szerint az Invesco Fielden a némileg rögzített szerepek ellenére  minden poszton versenyhelyzetet teremtettek. A coloradói alakulatnál abban bíznak, hogy éppen ez lesz majd a fejlődés záloga. "Minden játékosomnak ugyanazt mondom: létre kell hoznod a csapaton belül a saját pozíciódat. És ahogy teljesítesz, ahogy élsz a számodra adódó lehetőségekkel, ez a pozíció csakis ettől fog függeni." - osztotta meg elveit a közvéleménnyel Josh McDaniels.

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr11866412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása