Big Ben eladó

 2010.04.22. 17:09

A Pittsburgh Steelers immár konkrét lépéseket tesz annak érdekében, hogy elcseréljék balhés irányítójukat, Ben Roethlisbergert. Big Ben szerdán hat meccsre szóló eltiltást kapott a liga viselkedési normáinak megsértéséért. Mint az ismeretes, még márciusban egy georgiai szórakozóhelyen ütközött össze a törvénnyel a pittsburgh-i hetes, akit egy fiatal lány szexuális erőszakkal vádolt meg. Az ügyben vádemelésig ugyan nem jutottak a felek, de a franchise vezetése rendkívül zabos lett a történtek miatt.

A Steelers az elmúlt napokban tárgyalásokat folytatott a St. Louis-zal, akiknél a kezdő irányító poszt egyelőre kérdéses, bár lehet, hogy mindez napokon belül megoldódik, ha 1/1-esként elviszik a draftról az oklahomai Sam Bradfordot. Ennek megfelelően a Kosok vezetése nagy érdeklődést nem is mutatott Roethlisberger szerződtetése iránt. Egy reálisabb opció volna az Oakland Raiders, akik szinte tradícióval rendelkeznek a problémás játékosok terén, és ahol egyelőre ugyancsak megoldatlan a kezdő irányító kérdése. Ők állítólag már Mcnabbre is rástartoltak, de akkor a Redskins előbb lépett.

Tény, hogy a hatmeccses eltiltás erősen korlátozza az érdeklődést, ráadásul a Steelers komoly árat kérne az egyébként rendkívül értékes játékosáért. Ilyen kondíciókkal üzletet kötni meglehetősen kétséges, ha nem lehetetlen. A Buffalo és a Cleveland potenciálisan szóba jöhetne lehetőségként, de a Billst nem hozta lázba Big Ben, míg a Browns a Steelers csoportellenfele, ami pittsburgh-i oldalról akadályozza a megállapodást. A Steelers a helyzet komolyságára tekintettel Charlie Batch (QB) és Dennis Dixon (QB) mellé leigazolta a Tampa Baytől azt a Byron Leftwich-et (QB), aki a legutóbbi SB győzelemkor Roethlisberger mögött kettes számú irányító volt.

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr201942162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Anderson 2010.04.27. 18:17:59

"Gondolom remek befektetés egy irányító, aki dollár csilliárdokba kerül és a fél szezont ki fogja hagyni"

Ez volt az első gondolatom mielőtt végigolvastam a post-ot. Látom nem csak én gondolom így.

féliksz edmundovics 2010.04.28. 10:45:53

Totál egyetértek!

Nem tudom, hogy az NFL-ben van-e lehetőség az eltiltás mértékének csökkentésére, de ez a -6 meccs elég húzós.

Én amondó vagyok, Big Ben karrierjének a szó szoros értelmében itt most vége van.

Nem egyező, de kicsit hasonló volt Plaxico Burres esete nálunk, még szerencse, hogy az ő kiesése utáni első szezonban (tavaly) pont elkapó poszton okozott kellemes meglepetést a csapat.
süti beállítások módosítása