LT eltökélt

 2010.04.02. 15:35

LaDainian Tomlinson, a Jets frissen igazolt futója a felkészülés első napjaiban kitálalt  a sajtónak korábbi csapatáról, a Chargersről. "A dolgok úgy mentek San Diegóban, hogy szép lassan mindent elvettek tőlem. Már nem számított a futójáték, a kedvenc full backem távozott, a támadófal pedig pass protectionre rendezkedett be. Emellett passzokat preferáló irányítónk és edzőnk volt, gyakorlatilag ellehetetlenítették a munkámat" - panaszkodott LT.

Tomlinson nemrégiben kötött 5,2 millió dolláros, 2 éves szerződést a zöld-fehér new yorki gárdával. Az NFL történetének nyolcadik legjobb futóját azt követően engedte el a San Diego, hogy utolsó évadjában 730 futott yarddal és 3,3 yard/kísérlettel karrierje leggyengébb szezonját zárta. LT már 2006-tól kezdve folyamatosan egyre gyengébb teljesítményt mutatott, és 2008-ban már úgy tűnt, elcserélhetik őt, ám a szakítást végül 2010 februárja hozta el.

A príma running back júniusban lesz 31 éves, és biztos benne, hogy maradt benne bőven potenciál. Különösen motiválttá teszik azok az emberek, akik már leírták őt, és úgy vélték, már csak a múltjából él. "Most a legfontosabb, hogy idekerültem, dolgozhatok, és megmutatom a srácoknak, mit is tudok valójában. Jelen helyzetben mindenkinél jobban kell küzdenem, és be akarom bizonyítani, hogy nem felejtettem el a játékot" - nyilatkozta a futó.

Szakmai körökben úgy vélik, hogy Tomlinson és a fiatal Shonn Greene kiválóan kiegészíthetik egymást, és a Jets futójátéka tovább izmosodhat. "Remélhetőleg olyanok leszünk, mint Michael Jordan és Scottie Pippen" - áradozott LT. Az ex-Charger hozzátette, a NY Jets azért is kiváló állomás karrierjében, mivel az AFC East-be tartozik, amelynek a New England is tagja. "Jó móka lesz. A Patriots az az alakulat, amely ellen nehéz lenyelnem a vereség piruláját, így nagy kihívás elé állít, hogy kétszer is megütközhetünk velük egy évben" - üzente Foxboróba Tomlinson.

 

Forrás: nfl.com

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr81889763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása