Draftra várva - NFC East

 2010.04.04. 13:24

Dallas Cowboys

Dallasban egyelőre nyugodtan telt a holtszezon, ami nem megszokott a texasiaknál. Mindez nagyrészt annak tudható be, hogy a keret elég masszívnak tűnik. Hosszú távra tervezve biztosan gondolniuk kell a veterán left tackle, Flozell Adams pótlására, de a 34 éves inside linebacker, Keith Brooking helye sem tűnik biztosnak. A keret végének erősítése pedig azért volna célszerű, hogy a special team is izmosodjon.

Hiányposztok: LT, FS, ILB, K, DE

Draftjogok: 27, 59, 90, 125, 196, 234

 

New York Giants

A Giantsnél safety pozícióban voltak problémák, de az Arizonából elcsábított Antrel Rolle személye erre megoldást hozhat. Linebacker poszton ugyancsak el kell gondolkozniuk a new yorkiaknak, a draft erre kiváló lehetőséget nyújt. Kérdéseket vet fel a korosodó támadófal is, ide néhány fiatal beépítése nem tűnik célszerűtlennek. Emellett egy third downokban jól teljesítő futó is sokat dobhatna a támadóegység hatékonyságán.

Hiányposztok: MLB, RT, DT, OLB, CB, RB

Draftjogok: 15, 46, 76, 115, 147, 184, 221

 

Philadelphia Eagles

Bár Donovan McNabb esetleges távozása körüli pletykák jelentik manapság a központi témát, de Brian Westbrook (RB) és Shawn Andrews (OT) távozása is komoly érvágás lehet a Phillynek. 2009-ben a védelem nem működött hibátlanul, főként a Denverbe elengedett Brian Dawkins (FS) helyén keletkezett űrnek köszönhetően. Az Eagles várhatóan legalább a draftjogok felét a védelem feltöltésére fogja felhasználni.

Hiányposztok: G, OLB, S, DE

Draftjogok: 24, 55, 70, 87, 121, 200, 243, 244

 

Washington Redskins

Washingtonban elég komoly változások történtek Bruce Allen (általános menedzser) és Mike Shanahan (főedző) érkezésével. Az eddig első számú irányító, Jason Campbell akár leváltásra is kerülhet, de Chris Samuels visszavonulása után a left tackle pozíciójában is űr tátong. A védelemben emellett nehézségek jöhetnek a 3-4-re való átállással, ahol a nose tackle poszt okozhat fejtörést a fővárosiaknak.

Hiányposztok: LT, QB, S, CB, C/G, NT

Draftjogok: 4, 37, 103, 135, 211

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr711893764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása