Big Ben bajban

 2010.03.29. 19:57

Ben Roethlisberger, a Pittsburgh irányítója még március elején került összetűzésbe a törvénnyel, amikor egy húszéves egyetemista lány szexuális zaklatással vádolta meg a Steelers játékosát. A hölgy elmondása szerint a georgiai Milledgeville egyik night clubjának mellékhelyiségében támadt rá Roethlisberger, aki viszont úgy nyilatkozott, hogy aznap éjjel nem is találkozott az érintett személlyel. A klasszist nem először vádolják bűncselekménnyel, két évvel ezelőtt Nevadában is hasonló ügybe keveredett.

Az eset óta Big Ben gyakorlatilag eltűnt a közvélemény elől, így nem kezdte meg azt az edzőtermi munkát sem, amely a formába lendülés első lépcsőfoka a felkészülés során. Jelenleg mindenki csak találgat, hogy a pittsburgh-i hetes mikor tér vissza a kerethez, hogy vezérhez méltó módon együtt dolgozzon a csapatával. A Steelers április 19. előtt várhatóan nem kezdi el a pályán való edzéseket, ami egy kezdő irányító számára kihagyhatatlan, de jelenleg kérdéses, hogy Roethlisberger akkor csatlakozik-e a társaihoz.

Bár Big Ben az első hat évében két bajnoki címet szállított a Heinz Fieldre, a franchise vezetői aggasztónak ítélik irányítójuk kétes hírnevét. A Steelers elöljárói pillanatnyilag várakozó álláspontra helyezkedtek, és bár mindennapi kapcsolatban állnak Roethlisbergerrel, arra várnak, hogy a nyomozók kiderítsék, mi is történt valójában. A hírek szerint egyelőre arra nem készülnek, hogy a rendkívüli helyzet miatt az áprilisi draft első köreiben egy irányítót igazoljanak, aki esetleg pótolhatja a balhés karmesterüket.

 

Forrás: nfl.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr1001878901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CrazyHorse 2010.03.29. 20:41:54

Remélem, hogy egy szó sem igaz az egészből. Big Ben-nel szeretném látni a Steelers-t.

Tájfájter 2010.03.29. 22:33:51

Big Ben-nel kapcsolatosan vegyesek az érzéseim, annak ellenére, hogy a Steelers a kedvenc csapatom.

Mikor először láttam Sport TV-n NFL közvetítést, éppen aSteelers játszott, és ettől datálódik a kedvenc csapat kiválasztása is, és abban az évben elsők is lettek, habár tudjuk, hogy ahhoz a mecshez Big Ben nem sokat tett hozzá.

Utána hullámvölgy-hullámhegy, sérülések és villanások, és mindig valahogy az volt az érzésem, hogy Ben-re nagy a ruha, és a második SB-t is csak "mákkal" nyerték meg (oké, tuti ezerszer gyakorolták azt a paszt, és kell hozzá tudás is, de túl sok volt a necces helyzet az egész évadban)

Remélem kedvenc csapatom irányítója tisztázza magát, és Polemalu felgyógyulása után megint az SB esélyesek lesznek.

kothoga 2010.03.29. 22:36:46

@CrazyHorse: A hír sajnos tuti igaz. Amerikában már több hete találgatnak, hogyan tovább. Persze, azért ne temessük Big Bent, a két évvel ezelőtti ügye is visszafordult, és az eredeti vádlóból lett vádlott, becsületsértés vagy vmi hasonló címmel.

Mr Anderson 2010.03.29. 23:15:07

@kothoga: Az az igaz, hogy szexuálisan zaklatta a hölgyet vagy az, hogy megvádolták?

Nagyon nem mindegy!

kothoga 2010.03.30. 07:39:32

@Mr Anderson: Egyelőre a vizsgálat folyik a történtek tisztázásáért, mondhatni belekeveredett, de hivatalosan vádat eddig nem emeltek ellene.
süti beállítások módosítása