Valóságshow Jets módra

 2010.03.26. 16:54

Az HBO csatorna a NY Jets főszereplésével gyárt le nyáron egy ötrészes, a gárda edzőtáborát bemutató sorozatot Hard knocks (Kemény ütések) címmel. A Jets tulaj, Woody Johnson elragadtatással beszélt a lehetőségről: "Olyan dolgokat mutatunk majd be a szurkolóinknak, amit korábban még nem láttak, ami nagyon közeli és személyes. Nincs másik olyan csapat a ligában, amely jelen pillanatban annyi érdekességgel szolgálna, mint a miénk."

A zöld-fehérek valóban jó alanynak tűnnek egy ilyen vállalkozáshoz, hiszen edzőjük a karakteres Rex Ryan, de náluk játszik a káromkodó király, Bart Scott (lb), a lányok kedvence, Mark Sanchez (qb), a remek Darrelle Revis (cb), valamint a holtszezon egyik fő témája,  a frissen igazolt LaDainian Tomlinson (rb). Az HBO Sports elnöke, Ross Greenburg komoly várakozással tekint a nyári forgatás elé: "Ez a megfelelő csapat, a megfelelő edzővel, a megfelelő időben, a megfelelő filozófiával. Nagy durranás lesz. Rex Ryanben van egy kis Brad Pitt, George Clooney és Mark Wahlberg is."

A Hard Knocks történetének hetedik évadja augusztus 11-én debütál, és öt egymást követő adás után szeptember 8-án fejeződik be. Rex Ryan is remek lehetőséget lát a forgatásban: "Ez nagyszerű alkalom lesz a rajongóknak, hogy hátradőljenek, és végigkísérjék a Jets körüli történéseket."

Az HBO sorozatával kapcsolatosan többen felemlegetik a legendás Vince Lombardit, a Packers egykori mesterét, aki előszeretettel videózta az edzéseket, bár a kamerán gyakran meg sem nyomta a rögzítés gombot. Ezzel azt kívánta elérni, hogy mindenki teljes erőfeszítéssel hajtsa végig a tréninget. Ryan ezzel összefüggésben elárulta: "Lombardi és én sokban hasonlítunk egymásra."

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr291870986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása