Brady jövője

 2010.03.22. 20:29

Az NFL-ben az elmúlt évtized kétségkívül legnagyobb párosát Bill Belichick és Tom Brady alkotta, erről tanúskodik a bostoni alakulat ezen időszak alatt behúzott 3 Super Bowl győzelme is. A Patriots főedzőjének és irányítójának útját olyan sikerek fémjelezték, amely párját ritkítja a tojásfoci bajnokság 90 éve íródó történetében. És bár az elmúlt két év halványabbra sikerült, Robert Kraftnak, a Hazafiak elnökének eltökélt szándéka, hogy a következő évekre is együtt tartsa a mágikus duót.

Bár Brady szerződéséből még egy év maradt, Kraft mindenkinek tudomására hozta, hogy legendás irányítója 2011-ben sem igazol majd el a Gillette Stadiumból. Ennek szellemében már most elkezdték a kontaktus hosszabbítására irányuló tárgyalásokat, nehogy néhány ijedős Patriots fan azt gondolhassa, imádott 12-esük máshol képzeli a jövőjét. Az elnök nyilatkozata sokatmondó: "Mondjuk úgy, Tom Brady a franchise része. Ő minket akar, mi pedig őt."

Bill Belichick szerződése 2013-ig érvényes, így vele kapcsolatban aggodalomra egyelőre semmi okuk a bostoni gárda rajongóinak. Ugyanakkor a napokban a sajtónak témát szolgáltat, hogy Brady a Patriots felkészülésének megkezdése ellenére eddig nem csatlakozott a Hazafiakhoz, és jelenleg is nyugati parti otthonában tartózkodik. Úgy tűnik azonban, hogy a vezetők megértőek a zsenivel: "Úgy gondolom, egy csomó dologban kell megtalálnia az egyensúlyt. Reméljük, annyi időt tölt Foxboróban, amennyit csak tud." - osztotta meg nézeteit a közvéleménnyel Robert Kraft.

 

Forrás: patriots.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr511860602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiriska 2010.03.23. 09:36:12

De most akkor itt hol van szó Buttonról? ;)

kothoga 2010.03.23. 17:02:58

@kiriska: Kicsit eltévedtél, és ugyan szerettem volna neked találni egy Button nevű játékost az NFL-ben, de jelenleg sajna nincs ilyen.
süti beállítások módosítása