Derek Anderson Clevelandből Phoenixbe teszi át a székhelyét annak a 2 évre szóló szerződésnek az értelmében, amelyet az Arizona Cardinals-szal kötött a 2007-ben Pro Bowlig jutó játékos. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy a legendás Kurt Warner visszavonulásával megüresedett irányítói posztot az addigi kettes számú qb, Matt Leinart veszi át a Vörösbegyeknél. Az új fiú rendkívül szimpatikusan nyilatkozott a helyzetről: "Most is, mint minden eddigi edzőtáboromban, arra törekszem, hogy játszam és egyre jobb legyek. A feladatom az lesz, hogy még jobb játékra ösztönözzem Mattet."

A Cardinals főedzője, Ken Whisenhunt így vélekedett: "Matt keményen dolgozott, és rengeteget fejlődött. Viszont örülünk Derek érkezésének, hiszen nagy harc várható az irányítók között. Csakúgy, mint minden más poszton." Anderson karrierjének eddigi kimagasló éve a 2007-es volt, amikor 3.787 yardot és 29 td-t passzolva 10-6-os szezonra vezette a Brownst. Az elmúlt hetekben tárgyalásokat folytatott a Seattle-lel is, de végül a sivatagi gárdát válaszotta.

Leinartnak lehetnek rossz emlékei az edzőtáborokról, hiszen 2008-ban éppen a felkészülés során veszítette el fixnek látszó helyét Kurt Warnerrel szemben, aki végül egészen valószínűtlen módon Super Bowlba vezette a Cardinalst. Whisenhunt elmondta, a gárda tagjaira most 4 és fél hónap edzőtábor vár, amely alatt tisztázódnak majd a csapaton belüli erőviszonyok. Az biztosnak látszik, hogy az Arizona további irányítókat szeretne tudni a keretében, mivel Leinarton és Andersonon kívül jelenleg nincs emberük erre a posztra.

 

Forrás: azcardinals.com, nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr31850726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása