Joey Porter Arizonában landolt

 2010.03.20. 09:53

A Dolphins szabad ügynöke, Joey Porter (lb) 3 éves megállapodást írt alá a Cardinals-szal. Az NFL-ben 11 évet lehúzó, ezalatt 4 Pro Bowlig jutó védő az előző három évet Floridában töltötte, előtte viszont éppen a Vörösbegyek jelenlegi főedzője, a Pittsburgh akkori offensive coordinatora, Ken Whisenhunt alatt a Steelers-t erősítette. Whisenhunt a tranzakcióval kapcsolatosan kijelentette, nagyon várja, hogy ismét együtt dolgozhasson régi játékosával.

A Cardinals nemrégiben vesztette el az éppen Miamiba igazoló meghatározó linebackerét, Karlos Dansbyt, de Porter várhatóan az ugyancsak szabad ügynök, Chike Okefaor helyét tölti majd be. Személyében Phoenixbe költözött az a védő, aki az aktív játékosok között a második legtöbb sacket (92) adta karrierje során. Régi-új főedzője azt is kiemelte, az új fiú mentalitásából sokat profitálhat az a védőegységük, amelyre nagyon ráfért az erősítés.

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr641854067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása