DeMeco Ryans marad Houstonban

 2010.03.31. 18:57

A Houston Texans 48 millió dolláros, 6 évre szóló kontraktussal újraszerződtette saját szabad ügynökét, DeMeco Ryanst (lb). A védelem kapitánya elégdettségének adott hangot: "Hihetetlen, nagyon köszönöm. Ez a szerződés megmutatja, hogy a kemény munka és a türelem kifizetődik." Profikarrierje első 4 évét a texasiaknál lehúzó Ryans a következő idényben 7,5 millió dolláros aláíráspénz mellett 7 milliós alapfizetést tudhat magáénak, emellett a Pro Bowl elérése újabb 200.000 dollárt hozna a bankszámlájára.

Ryans 2006-ban elnyerte az Év legjobb újonc védőjátékosa címet, míg tavaly a franchise első pozitív mérlegét (9-7) produkáló gárda abszolút kulcsemberévé vált. A linebacker eddig korlátozott szabad ügynök státuszban volt, és addig nem kívánt újra aláírni a houstoniakhoz, amíg hosszú távú szerződést nem kínáltak számára. "Ez egy üzenet a Texans részéről, ami jól mutatja a sikerre és a legfontosabb játékosok megtartására irányuló eltökéltségüket" - értékelt Ben Dogra, Ryans ügynöke.

Ryans tavaly Pro Bowl választott lett, és 123 tackle mellett egy sacket mutatott be. Eddigi négy szezonja során valamennyi alkalommal legalább 112 tackle állt a neve mellett, újonc évében egészen 155-ig jutott. A védő megtartása azt is jelenti, hogy a Houston Mario Williams és Brian Cushing mellett a védekező egység harmadik kulcsfiguráját is soraiban tudhatja a következő évadban.

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr71884836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása