Draftra várva - NFC North

 2010.04.04. 23:15

Chicago Bears

A Bears első draftjoga a 75. választásra jogosít csak idén, de a Medvék alapvetően a szabad ügynökségre apellálva erősítettek. Julius Peppers (DE) megszerzése komoly fegyvertény, de Brandon Manumaleuna (TE) és Chester Taylor (RB) is javulást hozhat a támadóegységben, míg Tim Jennings (CB) a védelmet teheti acélosabbá. Ugyan hiányposztok így is maradtak Chicagóban, de 5 nem túl korai draftjoggal még élhet a gárda.

Hiányposztok: RT, WR, LG, FS, CB

Draftjogok: 75, 109, 141, 181, 218

 

Detroit Lions

A Lions a holtszezont Kyle Vanden Bosch (DE) és Nate Burleson (WR) megszerzésével kezdte, akik mellett kevésbé neves játékosok is érkezek a Ford Fieldre. A gárda körül zajló nagytakarításra jellemző, hogy még nemrégiben maga Jim Schwartz főedző is úgy nyilatkozott, hogy irányító és elkapó kivételével minden posztra keresnek embereket. Szakértők szerint a Detroit az előkelő draftjogaival mindenekelőtt egy defensive tackle-t és egy left tackle-t igazolhat.

Hiányposztok: DT, RB, S, LT, LB

Draftjogok: 2, 34, 66, 100, 133, 214, 255

 

Green Bay Packers

A Packers tradicionálisan kevésbé foglalkozik a szabad ügynökséggel, sokkal inkább a draftból kíván építkezni. Ezúttal is mindössze két veterán újraigazolása volt a hír Green Bayben, Chad Clifton és Mark Tauscher marad továbbra is a Lambeau Fielden. A támadófalba elférne 1-2 fiatal tehetség, míg az idősödő cornerbackek utánpótlásáról is talán idő volna gondoskodni. Tavaly Clay Matthews megszerzése nagy húzás volt, ezúttal a másik oldali linebacker poszt betöltése is célszerű lehet.

Hiányposztok: CB, OT, S, RB, OLB

Draftjogok: 23, 56, 86, 122, 154, 169, 193, 230

 

Minnesota Vikings

A Vikingek védelme mindenképpen fiatalitásra szorul. A távozó Chester Taylor (RB) pótlása házon belüli titánokkal (Albert Young, Percy Harvin) megoldhatónak tűnik, és akkor még nem is beszéltünk Adrian Peterson jelenlétéről. Ami a támadófalat illeti, left tackle és center posztokra is elkelne a friss erő.

Hiányposztok: CB, DT, RB, MLB, OT, C/G

Draftjogok: 30, 62, 93, 128, 161, 167, 199, 237

 

Forrás: nfl.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr311894538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása