Véget ért a 2010-es draft. A három nap során hét körben összesen 255 játékost válaszottak ki a csapatok. 1/1-esként Sam Bradford (QB) került a St. Loius gárdájához, míg a 255.-ként a Mr. Irrelevant címet a mostantól a Detroit együttesét erősítő Tim Toone  (WR) szerezte meg. A kettő között valahol félúton, a punterek közül elsőként, a 150. helyen az erdélyi születésű magyar fiú, Meskó Zoltán is elkelt, akiben a New England látta meg a fantáziát. Így nem lehetetlen, hogy a Patriots győzelmei után ezentúl Tom Brady, Randy Moss vagy Wes Welker társaságában gurít majd le egy korsó sört Meskó Zoli. A draft teljes eredménylistája itt nézhető meg.

Szombaton a draft harmadik köre mellett egy cserére is sor került a ligában. Ahogy az várható volt, Jason Campbell, a Redskins eddig első számú irányítója, McNabb érkezésével feleslegessé vált, amit az Oakland csapata kihasznált, és egy 2012-es negyedik körös draftjogért cserébe megszerezte a 28 éves játékost. A tranzakcióval egyben választ kaptunk arra a kérdésre is, hogy Roethlisbergert a Raiders biztosan nem fogja leigazolni, így a Pittsburgh egyre kilátástalanabb helyzetbe került, és nagyon úgy néz ki, nem tudja elcserélni balhés irányítóját.

Campbell eddig öt szezont töltött az NFL-ben, valamennyit a fővárosi csapatnál. Eddigi legjobb idényét 2009-ben zárta, amikor 20 touchdown mellett 15 interceptiont dobva 86,4 passer ratinget tudott elérni. A Redskinsnél a tavalyi 4-12, valamint Mike Shanahan főedző érkezésével borítékolni lehetett a változásokat, és McNabb megszerzését követően Campbell neve is a biztos távozók közé került. Az új fiú reményét fejezte ki, hogy ő lesz a kezdő irányító Oaklandben, de Tom Cable főedző úgy nyilatkozott, hogy a Raidersnél mostantól öt irányító verseng majd a karmesteri pálcáért.

 

Forrás: nfl.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr921949854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása