Újabb erősítés a Jetsnél

 2010.04.22. 17:32

A NY Jets továbbra sem bír magával. Ezúttal a ligában legjobb védelmük feljavítása érdekében két évre szóló, 13 millió dollár értékű szerződés keretében leigazolták a Miami Dolphins veterán defensive endjét, Jason Taylort. Taylor karrierje 13 évéből 12-t a floridai gárdánál töltött, míg a 2008-as idényt a fővárosban húzta le. A kapcsolata kimondottan rossz volt a Jets szurkolóival, így személyében az egyik korábbi ősellenség húzza fel a new yorkiak zöld-fehér mezét.

A 35 éves védő korlátozás nélküli szabad ügynökként a Delfinek ajánlatát várta a holtszezonban, de az csak nem akart megérkezni. Nagy bánatában pár napra átruccant Costa Ricára, és a felfrissülés alatt úgy határozott, hogy elfogadja a Jets invitálást. "Most itt kell lennem, és azért érkeztem, hogy a legjobb játékomat nyújtva a csapattal megnyerjük a Super Bowlt" - számolt be Taylor a terveiről. Ugyanakkor azt is bevallotta, Miami mindig is a szívében marad, mivel rengeteg barátot hagyott Floridában.

A védő pályafutása során eddig 127,5 sacket osztott ki, amivel az aktív játékosok között ő a legjobb a kategóriában, emellett 5 olyan idény tud felmutatni, amikor elérte a 10 sacket. Tavaly 16 meccsen hétszer vitte földre labdástul az ellenfél irányítóját, így talán még kissé korai volt leírni őt Miamiban. Mindenesetre szeptember 26-án esélyt kap a bizonyításra, hiszen aznap a Jets éppen a Sun Life Stadiumban lép pályára a Delfinek vendégeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr871942500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása