Santonio Holmes is a Jetsben

 2010.04.12. 17:38

A Pittsburgh Steelers vasárnap éjjel egy idei ötödik körös draftjogért cserébe a NY Jets csapatába küldte 26 éves elkapóját, Santonio Holmest. A 2009-es Super Bowl MVP-je jelenleg is egy négymeccses eltiltás elé néz, de már több alkalommal meggyűlt a baja a törvényekkel is. Nagyon úgy fest, a Steelers megunta Holmes túlkapásait, és a vezetőség nem szavazott további bizalmat a támadóegység meghatározó emberének.

A ligában eddig négy évet lehúzó játékos legutóbb a múlt hónapban hallatott magáról, amikor egy orlandói night clubban összetűzésbe került egy hölggyel, akinek az arcába vágott egy üveget. A sértett a szeme fölött egy vágással távozott a helyszínről, és bár eleinte hajlott a békés megoldásra, azóta megggondolta magát. A nyomozás jelenleg folyik, és hamarosan kiderül, lesz-e vádemelés az NFL-sztár ügyében. Az elkapó már a múltban sem jó magaviseletével tűnt ki, amiről egy 2008-as pennsylvaniai heroinbirtoklás és egy 2006-os ohiói erőszakos cselekedet tanúskodik. Az előbbiért csak a Pittsburgh függesztette fel a játékát, utóbbiért viszont le is tartóztatták.

Holmes szerződése a következő szezon után lejár, és minden bizonnyal a Jets hosszabbítást ajánl majd a renitens játékos részére. Az elkapó és ügynöke egyébiránt eddig nem folytathatott tárgyalásokat más klubokkal, és a Steelers őket is kész tények elé állította a csere bejelentésével. Ugyanakkor egyes források úgy értékelik, hogy áron alul adták Holmest, aki valószínűleg sokkal többet is megért volna egy elkapót kereső csapat (pl. Washington, Miami, Carolina) részére. Szurkolói fórumokon a drukkerek hasonlóan vélekednek, és értetlenül állnak a tranzakció előtt.

A Jetsről mindenesetre kijelenthető, hogy alaposan belehúzott a holtszezonban, és Antonio Cromartie (CB), valamint LaDainian Tomlinson (RB) mellett immár a harmadik komoly nevet tudják felmutatni az új igazolások sorában.

 

Forrás: nfl.com, newyorkjets.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr701915275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása