Erősödött a Saints

 2010.04.08. 11:30

A bajnok New Orleans Saint leigazolta a Bears 30 éves defensive endjét, Alex Brownt, aki  2 évre szóló, majdnem 6 millió dollárt érő szerződés alá kanyarította a szignóját szerdán. A Chicagótól elengedett falember karrierje eddigi nyolc évét a szeles városban töltötte, ahol mindössze két olyan évadja volt, amikor nem volt kezdő az alapszakasz valamennyi találkozóján. Tavaly 16 meccsen 6 sacket produkált, míg pályafutása során eddig 43,5-nél tart ebben a kategóriában.

A Szentek eddig nem mutattak túlzott aktivitást a szabad ügynökség során, de Charles Grant elengedése miatt köztudott volt, hogy defensive end pozícióba embert keresnek. A 191 cm magas, 117 kg-ot nyomó védőt a Tampa Bay is szívesen látta volna soraiban, de Brown végül Florida helyett Louisianát választotta. A hír mindenesetre némileg nyugtató hatású lehet a Who Dat Nation rajongóinak, akik továbbra sem lehetnek abban biztosak, hogy a klasszis free safety, Darren Sharper a 2010-es szezonban is a Szentek mezét viseli. 

 

Forrás: nfl.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr561903940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása